Претражи овај блог



Istine i laži o hrani- Anita Šupe


Godina izdanja: 2014
Oblast: Nutricionizam
Izdavač: Psihopolis
Broj strana: 207
Pismo: Latinica
Povez: Broširan
Format: 20 cm
Godina izdanja: 2014.

Kuda nas je dovelo to što smo masti proglasili za glavne uzroke kardiovaskularnih bolesti i zamenili ih povećanim unosom ugljenih hidrata? Ovo je knjiga o LCHF načinu ishrane sa malo ugljenih hidrata, a puno masti (Low Carb, Hight Fat) koja preokreće naopako sve ono što smo do sada znali ili verovali da znamo o uticaju ishrane na fizičko, ali i psihičko zdravlje ljudi. Knjiga o zabludama, mitovima i neistinitim tvrdnjama o tome šta je zdravo, a šta nije i kako te zablude plaćamo svojim zdravljem. Autorka tvrdi da najskuplje plaćamo zabludu da su masnoće životinjskog porekla i holesterol štetni i da izazivaju srčane kao i bolesti krvnih sudova, iako ta tvrdnja nema naučnu osnovu.

Argumenti koji menjaju naša dosadašnja znanja o ishrani.

• Šta je doprinelo epidemiji šećerne i drugih „civilizacijskih bolesti`?
• Da li je naš strah od masnoća i holesterola zaista opravdan?
• Zašto treba izbegavati preterano lučenje insulina?

Od kada sam na LCHF načinu ishrane, imam doživljaj da sam sam sebi spasao život. I to bez mučnog gladovanja i fizičkih vežbi. - Zoran Milivojević, psihoterapeut

Knjiga je nekorišćena,unutrašnjost je potpuno netaknuta i na stranicama nema nikakvih oštećenja. Međutim, na spoljašnjem delu stranica ima minimalno oštećenje u vidu tamne flekice veličine oko 2 cm, najverovatnije pri padu na zemlju, što se može videtina fotografiji. 

Cena 699 din

PRODATO!!!

Нема коментара:

Постави коментар